Maopopo iā ʻoe he aha ka hoʻomoana?

ʻO ke ʻano o ka hoʻomoana (1)

ʻO ka mea i nalowale pinepine i ke ola he hauʻoli liʻiliʻi.

ʻO ka hapa maikaʻi loa o ka hoʻomoana ʻana ʻo ia ka manawa e noho ai ʻoe ma luna o ka noho ma hope o ke kau ʻana. Hoʻokomo ka lewa hoʻomaha i kou ola i kēlā me kēia lā, a ʻo ke ola maʻamau a kamaʻāina e lawe i kahi ʻano nani.

Hāʻawi ka Camping iā ʻoe e pakele i ka hustle a me ka puʻupuʻu o ke ola o ke kūlanakauhale a hoʻolulu iā ʻoe iho i ka maluhia o ke ʻano. I kou noho ʻana i kou noho hoʻomoana ʻoluʻolu, i hoʻopuni ʻia e nā hiʻohiʻona a me nā leo o ka waho nui, ʻoluʻolu ka holoi ʻana iā ʻoe. Me he mea lā e nalowale ana ke koʻikoʻi a me ka hopohopo o ke ola o kēlā me kēia lā i kou ʻoluʻolu ʻana i ka nani a puni ʻoe. ʻO ke kani ʻana o nā manu, ka ʻūlū ʻana o nā lau a me ka makani ʻoluʻolu e hāliʻi ana i kou ʻili e hana i kahi symphony e hōʻoluʻolu a hoʻoikaika.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I ke komo ʻana i ka hoʻomaka ʻana o ka hoʻoilo, ʻo ka lā ma ka ʻaoʻao hema ke alohilohi a neʻe, a ua piha ka ea i ka hanu o nā mea kanu. Komo mālie lākou i loko o ka ʻuhane o nā kānaka, a ʻoi aku ka manaʻo o nā kānaka i ka paʻa o ka ʻāina a me ka ākea o ka lani.

He ala kēia i piha i ka ikehu. Ke mākaukau nā mea a pau, hiki iā ʻoe ke manaʻo i kou ʻuhane e laha ana me he mea lāʻau lā.
Hoʻi ke ola i nā kumu: ka meaʻai, ka lā, ka ea hou.

Maikaʻi loa ka wahi a ka lā, a ʻo ka mālamalama o ka wanaʻao e hili ana i nā maka o nā kānaka e ʻālohilohi ana me ka ʻulaʻula keʻokeʻo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ʻO ke ʻano o ka hoʻomoana (5)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maikaʻi a me ka māmā, hoʻomanaʻo ia iā ʻoe e wehe i nā ukana pono ʻole ʻoiai e mālama ana i ka ʻimi ʻana i nā kikoʻī.

ʻO ke akamai,maalea a me ka hoʻolālā akahele. ʻO ka nani o kahi mea a mea paha e hāʻawi iā ia i ka hana maikaʻi a me ka maikaʻi, e hāʻawi ana i ka poʻe i ka manaʻo o ke kūlana kiʻekiʻe a me ka hauʻoli ʻuhane. ʻO ka māmā he māmā,ʻaʻole kaumaha,ʻaʻole puʻupuʻu. ʻO nā waiwai māmā e hana i nā mea i ʻoi aku ka maʻalahi a me ka maʻalahi o ka lawe ʻana a me ka neʻe ʻana, e hāʻawi ana i ka poʻe i ke ʻano o ke kūʻokoʻa a me ka hōʻoluʻolu.

Hoʻopau mākou i nā ukana waiwai ʻole ke ʻimi nei i nā kikoʻī. ʻO ka hahai ʻana i nā kikoʻī, ʻo ia ka hemolele a me ka nānā pono i nā mea. Hiki i kēia ʻimi ke hoʻoikaika i ka poʻe e hāʻawi i ka pāʻani piha i ko lākou mau pono pilikino a me ka noʻonoʻo no ka loaʻa ʻana o ka maikaʻi a me ka ʻike.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ʻO ke ʻano o ka hoʻomoana (10)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ʻO ka noholaina maʻalahi a mālamalama ʻO nā kala e hōʻike i ka hoʻomaha a me ke akahai. ʻAʻole ʻoluʻolu iki ke kiʻi i kēia manawa.

ʻO nā lako hale mai kahi moʻomeheu ʻē aʻe, me kā lākou helu pololei ʻana a me nā ʻano kala like ʻole, hana i kahi ʻokoʻa maikaʻi i kēia wao nahele. ʻAʻohe hoʻohui a noho ʻole, nani wale lākou. He ʻokoʻa ke ola, a pēlā nō kākou.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ma lalo o ke kukui ʻālohilohi o ka pō, ʻaʻohe o kou manaʻo ʻole, ʻaʻohe o kou luhi i ke ola, e ʻoluʻolu nō ʻoe i kēia manawa.

ʻAʻole pono e hahai makapō ka hoʻomoana. E like me ke ola, ʻike mākou i hea mākou e hoʻomaka ai a pehea mākou e hoʻomau ai ʻo ia ke ʻano o ka hoʻomoana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

E lilo ana ke kala o Areffa i mea ʻālohilohi loa i kou wā e hoʻomoana ai.
He hoʻoilo maikaʻi!


Ka manawa hoʻouna: Nov-13-2023
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube